کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب یکی دیگر از انواع کابینت آشپزخانه می باشد که ویژگی های مشابه بسیاری با کابینت های تمام چوب دارد. با انتخاب کابینت روکش چوب می توانید جلوه ای خیره کننده و گرمایی لذت بخش در فضای اشپزخانه خود به وجود آورید بدون اینکه هزینه سنگینی پرداخت کنید. این مدل کابینت برای بسیاری از صاحبان خانه که می خواهند به طراحی خاصی دست پیدا کنند، یک گزینه ایده آل محسوب می شود. کابینت روکش چوب از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، با محیط زیست سازگار و در ساخت آن هیچ ماده سمی تولید نمی شود. از همه مهمتر براحتی می توان آنرا صیقل داد تا با ایجاد رنگ و تن های مختلف، با دیگر وسایل آشپزخانه خود مطابقت دهید.

 

در این مطلب می خوانیم:

کابینت روکش چوب چیست؟

بهترین رنگ کابینت روکش چوب

انواع کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب طبیعی ( مزایا و معایب )

کابینت روکش چوب مصنوعی ( مزایا و معایب )

کابینت روکش چوب با کابینت چوبی چه فرقی دارد؟

 

کابینت روکش چوب چیست؟

کابینت روکش چوب، همانطور که از نامش پیداست کابینتی تمام چوب نیست بلکه ورق نازکی از چوب طبیعی یا مصنوعی توسط دستگاه و حرارت بر روی بدنه ام دی اف کابینت پرس می شود. ورق نازک روکش چوب معمولا نازکتر از 1/8 اینچ می باشد و بعد از فرایند پرس، ابزار خورده و در آخر با توجه به سفارش مشتری پرداخت و رنگ می شود. برای رنگ آمیزی روکش چوب معمولا از رنگ های پلی استر و پلی اورتان استفاده می شود زیرا در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارند.

 

کابینت روکش چوب

 

کابینت روکش چوب به دلیل طراحی زیبا و قیمت مناسب، انتخابی عالی برای سبک کلاسیک می باشد. امروزه با وجود طراحی و ساخت کابینت های مدرنی نظیر های گلاس و ام دی اف، همچنان افراد زیادی هستند که می خواهند کابینت های اصیل و لوکس چوبی را در آشپزخانه خود داشته باشند. ولی قیمت گران این کابینت ها باعث شده است تا محبوبیت کابینت های روکش چوب افزایش یابد زیرا آنها می توانند با هزینه کمتر از زیبایی و ویژگیهای منحصر به فرد کابینت های چوبی برخوردار شوند.

 

مشاوره رایگان 🙂

جهت دریافت مشاوره رایگان طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه همین حالا با تلفن 09123757385 تماس بگیرید

 

بهترین رنگ کابینت روکش چوب

کابینت هایی که روکش چوب دارند، در دسته کابینت های کلاسیک قرار می گیرند. در بیشتر موارد این سبک با رنگهای گردویی و طیف گسترده ای از قهوه ای روشن تا تیره ساخته می شود و این امر کاملا به سلیقه مشتری و طراح دکوراسیون داخلی بستگی دارد. البته رنگ های سفید با پتینه های طلایی، قهوه ای، کرم، طوسی، مرواریدی، گردویی و خاکستری را می توانیم به عنوان  بهترین رنگ کابینت روکش چوب نام ببریم. نکته مهم اینکه در هنگام انتخاب بهترین رنگ حتما نورپردازی و متراژ اشپزخانه را در نظر بگیرید. اگر آشپزخانه ای کوچک دارید و نورپردازی مناسبی ندارد، رنگ های روشن و خنثی بهترین گزینه برای کابینت روکش چوب می باشند.

 

کابینت روکش چوب

 

انواع کابینت روکش چوب

در ساخت کابینت روکش چوب تنها از انواع مختلف روکش چوب طبیعی استفاده نمی شود بلکه روکش های مصنوعی نیز جایگاه خود را دارند. معروف ترین چوب های طبیعی که در ساخت کابینت روکش چوب مورد استفاده قرار می گیرد عبارت است از چوب بلوط، سرو، گردو، افرا و راش . همچنین روکش های پی وی سی، ملامینه، هایگلاس، ام دی اف، آکریلیک و لترون از جدیدترین روکش های مصنوعی محسوب می شوند.

انتخاب مناسب هر کدام از این روکش ها به سلیقه و بودجه شما بستگی دارد. البته بهتر است قبل از هر انتخابی در مورد نکات مثبت، منفی و قیمت روکش چوب انتخابی خود اطلاعات کافی به دست آورید و سپس با مقایسه دیگر روکش ها و مشورت با کابینت ساز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید تا بتوانید سالها از دیدن انها لذت ببرید. برای دریافت اطلاعات کامل و جامع تر با شماره 021-77038460 تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان شرکت گارین برخوردار شوید.

 

کابینت روکش چوب

 

کابینت روکش چوب طبیعی ( مزایا و معایب )

کابینت های روکش چوب طبیعی گرما و زیبایی بیشتری نسبت به روکش های مصنوعی به فضای اشپزخانه می بخشند و علیرغم قیمت بالا محبوبیت بیشتری در بین افراد به خصوص دوست داران طبیعت دارند. بلوط و ملچ از پرطرفدارترین چوب های طبیعی هستند که در ساخت کابینت روکش چوب مورد استفاده قرار می گیرند. چوب بلوط در برابر سایش و رطوبت نسبتا مقاوم است و تناژ رنگی آن  قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره می باشد. اما روکش چوب ملچ، بافتی درشت، نیمه سنگین و محکم دارد و در برابر ضربه مقاوم است. این روکش به رنگ قهوه ای مایل به قرمز می باشد که رگه های سبز نیز در آن دیده می شود.

 

مزایای روکش چوب طبیعی

ظاهری جذاب و با اصالت دارد
با محیط زیست سازگار است
فضا را گرم و صمیمی نشان می دهد
انعطاف پذیر است و براحتی طرح های کلاسیک بر روی آن قابل اجرا می باشد

 

 معایب روکش چوب طبیعی

1-قیمت نسبتا بالایی دارند

2- در برابر رطوبت، ضربه و حرارت آسیب پذیر هستند و مقاومت بالایی ندارند

3-در اثر سنگینی زیاد احتمال دارد کابینت دفرمه شود

4-قابل شستشو نیستند

 

کابینت روکش چوب

 

کابینت روکش چوب مصنوعی ( مزایا و معایب )

کابینت آشپزخانه روکش چوب مصنوعی به دلیل قیمت مناسب و نسبتا ارزان از محبوبیت خوبی در بین مردم به خصوص قشر متوسط جامعه برخوردار است. پی وی سی، ملامینه، لترون، اکریلیک ، هایگلاس و … از انواع روکش های مصنوعی هستند که در ساخت کابینت روکش چوب مورد استفاده قرار می گیرند.

 

مزایای کابینت روکش چوب مصنوعی

1-قیمت ارزان و مناسب

2- دوام و استحکام بالایی دارند

3-نسبت به ضربه، حرارت و رطوبت مقاومت بالایی دارند و آسیب پذیر نیستند

4-به آسانی نصب می شوند

5-انعطاف پذیر هستند و در صورت آسیب، ترمیم می شوند

 

معایب کابینت روکش چوب مصنوعی

1-در اثر تابش نور خورشید به مرور زرد می شوند

2-در برابر سایش و خط و خش آسیب پذیر هستند

 

کابینت روکش چوب

 

کابینت روکش چوب با کابینت چوبی چه تفاوتی دارد؟

1-کابینت های چوبی کلاسیک هستند در حالیکه کابینت های روکش چوب در دو مدل کلاسیک و مدرن قابل اجرا می باشند و به اسانی با دکوراسیون خانه ست می شوند.

2- کابینت های چوبی اگرچه قیمت بالایی دارند ولی باظاهر شکیل، زیبا و با اصالت خود جلوه ای زیبا و چشم گیر به فضای آشپزخانه می بخشند.

3-کابینت های چوبی وزن سنگینی دارند و پروسه ساخت و نصب آنها طولانی مدت و زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد در مقابل کابینت های روکش چوب سبک تر هستند و قابلیت ابزار خوری خوبی دارند.

4- از نظر قیمت کابینت های چوبی بسیار گران قیمت هستند و تفاوت قابل توجه ای با کابینت های روکش چوب دارند.

5-همانطور که می دانید حشرات موذی مانند موریانه در چوب براحتی نفوذ می کنند ولی به دلیل وجود مواد شیمیایی در ترکیب اصلی ساخت کابینت روکش چوب، این حشرات نمی توانند در آنجا نفوذ کرده و باعث آزار شما شوند.

 

 

مشاوره رایگان 🙂

جهت دریافت مشاوره رایگان طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه همین حالا با تلفن 09123757385 تماس بگیرید

 

کابینت روکش چوب

 

کابینت روکش چوب چیست؟

کابینت روکش چوب، همانطور که از نامش پیداست کابینتی تمام چوب نیست بلکه ورق نازکی از چوب طبیعی یا مصنوعی توسط دستگاه و حرارت بر روی بدنه ام دی اف کابینت پرس می شود. ورق نازک روکش چوب معمولا نازکتر از 1/8 اینچ می باشد و بعد از فرایند پرس، ابزار خورده و در آخر با توجه به سفارش مشتری پرداخت و رنگ می شود. 

 

 کابینت روکش چوب چه معایبی دارد؟

از جمله معایب کابینت روکش چوب مصنوعی این است که در اثر تابش نور خورشید به مرور زرد می شود و در برابر سایش و خط و خش نیز مقاومت چندانی ندارد.

 

دیدگاه ها (سوال و نظر خود را با ما در میان بگذارید)

نظر خود را ارسال کنید


نام و نظر خود را وارد کنید
نظر شما با موفقیت ارسال شد
Close
phone Whatsapp Whatsapp